HOME  |  DESPRE NOI  |  INTREBARI  |  Blog  |  CONTACT 

Pentru utilizarea acestui Portal va rugam sa cititi cu atentie fiecare paragraf pentru intelegerea acestora. În situatia în care nu sunteti de acord în totalitate cu acestea, va rugam sa încetati utilizarea serviciilor furnizate prin intermediul Portalului celebri.org .

1. DESCRIEREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

Portalul celebri.org administreaza servicii de tip Informatie pentru adresele site-urilor utilizatorilor. Orice alte servicii care vor fi incluse, in timp, in cadrul Portalului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate. Pentru a publica si vizualiza Informatia sau pentru a vizualiza ofertele disponibile in cadrul Portalului, trebuie sa aveti conexiune la Internet, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii internet .

Pentru intelegerea acestor conditii, urmatorii termeni vor fi definiti dupa cum urmeaza:

- UTILIZATOR - orice persoana interesata de furnizarea serviciului de Informare pe Portalul celebri.org .

- SERVICIU - asigurarea accesului utilizatorului la date si informatii transmise de Portalul celebri.org prin Internet .

- In momentul semnarii contractului de furnizare a serviciului catre : Societati comerciale - persoane juridice sau fizice, acestea vor deveni parteneri ai Portalului celebri.org.

2. OBLIGATIILE UTILIZATORILOR

Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciul numai în scopuri legale si se obliga sa:

- Nu copieze , modifice, distribuie, transmita, afiseze, publice, reproduca, transfere sau vanda orice fel de informatie sau serviciu obtinute de pe sau prin intermediul Portalului celebri.org.

-Nu foloseasca si sa nu permita vreunui tert sa foloseasca serviciul Portalului celebri.org ori site-ul sau pentru a transmite ori a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale în vigoare ori au un continut obscen, abuziv, vulgar, defaimator, ofensator sau amenintator care încalca orice alt drept de proprietate intelectuala sau afecteaza intimitatea altei persoane sau care îndeamna la ura rasiala, etnica sau este în orice alt mod ofensator.

-Nu desfasoare activitati de hacking sau cracking la serviciile de securitate ale oricarei retele server sau cont de utilizator, sau atacuri referitoare la oricare utilizator, retea sau server, care sa duca la blocarea sau accesul la serviciul Portalului celebri.org . Utilizatorii depistati ca violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati în instanta, civil si penal.

Utilizatorul Portalului celebri.org este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze în justitie personalul Portalului celebri.org atât cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, ca urmare a utilizarii Portalului celebri.org si a Internetului de catre utilizator, cât si cu privire la orice pierdere directa sau indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura, costuri, actiuni, procese, pretentii, cheltuieli ,inclusiv cheltuieli de judecata sau alte raspunderi, suferite ca urmare a încalcarii sau ignorarii de catre Utilizator a termenilor si conditiilor prezentate.

Plata tuturor cheltuielilor aditionale în legatura cu folosirea serviciului, solicitarea de servicii din partea tertilor, inclusiv acelea pe care furnizorul de servicii sau Internet le-ar putea solicita, intra în sarcina Utilizatorului.

3. CONTINUT TRANSMIS SI AFISAT IN WEBSITE-URI

Intelegeti ca : Toate informatiile date, text, software, fotografii, grafice, mesaje sau alte materiale numite în continuare "continut", indiferent daca au fost afisate în mod public sau transmise individual, privat, revin în responsabilitatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta înseamna ca dumneavoastra sunteti în întregime responsabili pentru toate materialele pe care le puneti la dispozitie în mod public pe contul dvs.pus la dispozitie de Portalul celebri.org. Personalul Portalului celebri.org doar monitorizeaza continutul transmis si astfel, nu garanteaza acuratetea, integritatea si calitatea acestui continut. Întelegeti si sunteti de acord ca prin folosirea serviciilor oferite de Portalul celebri.org , puteti fi expus la un continut care poate fi ofensator sau indecent.

Sunteti de acord sub sanctiunea aplicarii prevederilor legale în vigoare în România sa nu folositi serviciile puse la dispozitie de Portalul celebri.org pentru a:

- Falsifica datele de identificare, sau sa le manipulati în oricare alt mod, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul Portalului celebri.org si/sau sa dezvoltati pagini ascunse in interiorul site-ului catre care postati reclama .

- Difuza sau transmite orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare în orice conditii, ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate .

- Difuza sau transmite în oricare alt mod, orice tip de publicitate, materiale promotionale, junk mail, spam, scrisori în cascada, scheme piramidale, sau orice alte forme de solicitari, cu exceptia celor care sunt facute in acest scop;

- Incarca, posta, difuza sau transmite în oricare alt mod, orice material care contine virusi sau orice alt tip de cod, fisiere, sau programe care sunt create sa distruga, întrerupa sau sa limiteze functionarea oricarui alt software, componente hardware sau echipament de telecomunicatii.

4. CONTINUTUL RECLAMELOR DE PE SITE-urile UTILIZATORILOR .

Portalul celebri.org nu detine dreptul de proprietate asupra continutului paginilor postate în spatiul pus la dispozitia utilizatorilor. Trimitând continut pentru includerea în ofertele personale de pe site-ul ori site-urile dvs. dati permisiunea de a reproduce, modifica, adapta si publica continutul mesajului personal, fara plata si prin orice mijloc crede de cuviinta personalul Portalului celebri.org , doar în scopul afisarii, distributiei si promovarii produselor dumneavoastra personale. Aceasta permisiune exista doar atât timp cat link-urile catre paginile dumneavoastra personale sunt gazduite pe Portalul celebri.org si va dispare în momentul în care contul dumneavoastra va fi sters. Ati luat la cunostinta ca personalul Portalului celebri.org nu cerceteaza continutul conturilor în momentul deschiderii lor, dar îsi rezerva dreptul de a refuza sau sterge, dupa cum crede de cuviinta, orice continut care violeaza Termenii si Conditiile sau este în alt mod incompatibil cu scopul Portalului celebri.org. Sunteti de acord ca trebuie sa evaluati si sa suportati toate riscurile asociate cu folosirea oricarui continut, inclusiv cel legat de exactitatea, întregimea sau utilitatea unui astfel de continut.

5. OBLIGATIILE UTILIZATORILOR LA INREGISTRARE PE PORTAL

Pentru a folosi serviciile oferite de Portalul celebri.org va obligati sa:

- Furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra .

- Mentineti sau actualizati, atunci când situatia o cere, datele de înregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, personalul Portalului celebri.org are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate încercarile curente sau viitoare de folosire a serviciului. Personalul Portalului celebri.org este exonerat de orice raspundere pentru orice fel de prejudiciu cauzat utilizatorului ca urmare a furnizarii de catre acesta a unor date neconforme cu realitatea sau incomplete.

6. DESPAGUBIRI

Sunteti de acord sa despagubiti si sa protejati personalul Portalului celebri.org de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie datorita sau reiesind din continutul ofertelor personale sau datorita folosirii serviciilor Portalului celebri.org , conexiunii la site-uri, violarii Termenilor si Conditiilor sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert prin continutul reclamelor afisate de catre utilizator pe site-ul sau .

7. PRACTICI GENERALE PRIVIND UTILIZAREA SI STOCAREA INFORMATIILOR

Prin intermediul acestor Termeni si Conditii ati luat la cunostinta ca personalul Portalului celebri.org poate stabili un set de practici generale si limitari privind folosirea serviciilor sale. În prezent, fiecare utilizator poate beneficia de un numar nelimitat de anunturi care pot fi postate pe Portalul celebri.org , dimensiunea maxima a unui fisier ce intra în componenta unui anunt este de 100 KB text, iar tipul logo-urilor acceptate sunt doar din categoria imagini: exclusiv extensia : ".PNG".

8. INCETAREA COLABORARII

Sunteti de acord ca personalul Portalului celebri.org , daca considera de cuviinta, va poate bloca accesul la utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale Portalului celebri.org de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice continut din cadrul serviciilor, pentru orice motiv, inclusiv dar nu limitat la, lipsa de folosire sau daca considera ca ati violat sau nu ati actionat conform Termenilor si Conditiilor. Personalul Portalului celebri.org poate de asemenea, oricând doreste si fara a da socoteala, întrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila ,daca nu sunt respectate Conditiile si Termenii Portalului . Sunteti de acord ca orice încetare a accesului dumneavoastra la serviciile oferite, conform Termenilor si Conditiilor, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta ca sunteti de acord ca personalul Portalului celebri.org poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra si toate informatiile în legatura cu acesta si fisierele din contul personal si/sau sa interzica orice acces ulterior la astfel de fisiere. Mai mult, sunteti de acord ca personalul Portalului celebri.org nu va fi raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta parte în orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul Portalului celebri.org datorita incalcarii de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor impuse de Portal .

9. PROMOTII DE RECLAMA

Portalul celebri.org v-a rula CAMPANII PUBLICITARE si PROMOTII care pot fi incluse în mesajele sau ofertele dvs. Odata cu incheierea contractului, acordati personalului Portalului celebri.org dreptul de a rula astfel de Campanii Publicitare sau Promotionale. Tipul, modul si marimea spatiului alocat pentru publicitate de catre personalul Portalului celebri.org în sectiunile personale ale reclamelor incluse poate fi schimbat in orice moment cu sau fara o notificare prealabila a utilizatorilor. Afacerile si relatiile incheiate prin Participarea în PROMOTII ale site-urilor aflate pe sau gasite prin intermediul Portalului celebri.org ,de catre dvs. efectuarea de plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si oricare alte garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai în responsabilitatea dumneavoastra si a responsabililor acestor site-uri. Sunteti de acord ca personalul Portalului celebri.org nu este raspunzator si nu va fi tras la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezentarea unor astfel de site-uri în cadrul Campaniilor Publicitare derulate de Portalul celebri.org .

10. LIMITAREA RASPUNDERII FURNIZORULUI DE SERVICII

Utilizatorul declara în mod expres ca întelege si este de acord cu urmatoarele afirmatii:

- Utilizarea serviciului se face pe propria raspundere. Serviciul este furnizat pe principiul "asa cum este" sau "asa cum este disponibil". Personalul Portalului celebri.org nu v-a fi responsabil pentru nici o pierdere suferita de catre utilizator, directa sau indirecta, rezultata din sau legata în orice fel de folosirea sau de gradul de performanta al Portalului celebri.org , a linkurilor web sau site-urilor web în legatura cu acesta. Portalul celebri.org nu ofera nici o garantie ca:

-Serviciul va implini toate cerintele utilizatorilor;

-Serviciul va fi furnizat neîntrerupt, la timp, sigur sau fara erori;

-Orice eroare de program va fi corectata;

-Serviciul va fi compatibil cu platforma sau aplicatiile software ale utilizatorului;

-SERVICIUL sau serverul care pune SERVICIUL la dispozitia utilizatorilor este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu poate fi responsabil de vreo actiune pe care o întreprinde oricare utilizator pe baza respectivelor informatii sau a serviciului.

Orice material obtinut prin utilizarea serviciului pus la dispozitie de catre Portalul celebri.org se afla la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu al utilizatorului. Utilizatorul va fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care este accesat serviciul sau de alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea oricaror materiale de pe site-urile pe care le acceseaza.

Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de catre utilizator de la personalul Portalului celebri.org prin intermediul serviciului, nu va presupune o garantie,alta decât cea stipulata expres în Conditiile de utilizare.

Raspunderea personalului Portalului celebri.org ,daca aceasta este stabilita de catre o instanta judecatoreasca sau un tribunal arbitral, rezultata în orice mod din sau în legatura cu furnizarea serviciului conform acestor TERMENI SI CONDITII , este limitata în cazul fiecarui eveniment sau în cazul oricarei serii de mai multe evenimente la suma de 500 de Lei.

11. POLITICA DE PROTEJARE A INFORMATIILOR

Conform politicii de protejare a informatiilor, personalul Portalului celebri.org poate oferi altor parti , numite terti, anumite informatii de ansamblu continute în formularul de înregistrare sau alte date de acelasi gen. Va garantam ca aceste informatii nu vor cuprinde informatii personale de identificare, cu exceptia cazurilor când acest lucru este acceptat explicit de dumneavoastra sau în cazul în care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare si pentru a putea aplica aceste conditii de utilizare.

12. GARANTII PENTRU SECURITATEA INFORMATIILOR

Utilizatorul ia la cunostinta ca personalul Portalului celebri.org nu poate controla si nu ofera alt fel de garantii privind securitatea informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii si prin Internet sau prin Serviciul Portalului celebri.org decât cele cerute de legea româna în vigoare.

Utilizatorul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si personalul Portalului celebri.org va face tot ce ii sta în putinta pentru a mentine securitatea informatiilor si nu poate garanta ca informatia pe care utilizatorul o primeste sau o trimite folosind serviciul va fi permanent în siguranta.

13. CONEXIUNEA SITE-URILOR UTILIZATORILOR CATRE ALTE RETELE

Serviciul poate fi folosit de catre Utilizator pentru a afla diferite informatii afisate de Portalul celebri.org pe Internet, pentru a face legatura cu alte retele sau site-uri web din Internet, iar utilizatorul se angajeaza sa respecte politicile de utilizare valabile în acele retele sau site-uri. Utilizatorul accepta starea de fapt ca personalul Portalului celebri.org nu controleaza aceste site-uri, nu este responsabil si nu îsi asuma nici o obligatie în ceea ce priveste alte site-uri, orice link din alte site-uri sau continutul acestora.

Orice includere de link-uri spre alte site-uri sau retele este facuta numai pentru ajutorul utilizatorului în sensul utilizarii si nu implica sprijinul sau încurajarea de catre Portalul celebri.org a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

Personalul Portalului celebri.org nu garanteaza ca serviciile sau materialele furnizate de terte surse sau companiile asociate sunt acceptabile si disponibile în orice zona a României. Daca Utilizatorul acceseaza alt continut sau servicii de pe site-uri ale unor terti sau companii asociate, personalul Portalului celebri.org nu este responsabil pentru nerespectarea de catre utilizator , de catre terti sau companii asociate , a legilor locale sau a altor acte normative în vigoare în tarile in care sunt gazduite site-urile accesate.

14. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Utilizatorul declara în mod expres ca a luat la cunostinta de faptul ca toate reprezentarile stilizate, toate logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvânt sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt marci înregistrate ale Portalului celebri.org sau ale companiilor si persoanelor asociate.

Continutul, precum si toate informatiile incluse în acest site sunt proprietatea Portalului celebri.org care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila .Ati luat cunostinta si sunteti de acord ca orice software utilizat în legatura cu serviciile Portalului celebri.org care contine informatii confidentiale se afla sub dreptul de proprietate si sunt protejate de legile privind dreptul de proprietate intelectuala, si alte legi aplicabile în vigoare în România. Ati luat cunostinta si sunteti de acord ca orice continut din cadrul bannerelor publicitare si promotiilor sau alte informatii disponibile prin intermediul Portalului celebri.org este protejat de drepturi de autor, de marci comerciale sau de servicii, patente sau alte drepturi de proprietate conform legilor aplicabile în vigoare în România. Sunteti de acord sa nu copiati ,modificati, închiriati, împrumutati, vindeti, distribuiti sau sa creati materiale derivate, bazate pe serviciile sau pe programele folosite în cadrul Portalului celebri.org, numai daca nu este stipulat altfel, în mod expres, referitor la serviciile oferite de Portalul celebri.org.

Drepturile de autor asupra întregului continut al Portalului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - sunt proprietatea personalului Portalului celebri.org si este aparat de : Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Copierea si utilizarea oricaror elemente enumerate mai sus fara acordul scris al personalului Portalului celebri.org se pedepseste conform legilor în vigoare.

15. UTILIZATORII PORTALULUI celebri.org AU URMATOARELE DREPTURI:

- Sa exploreze continutul link-urilor oferite pe Portalul celebri.org ;

- Sa furnizeze informatiile care vor fi publicate in cadrul Portalului celebri.org cu indicarea sursei;

- Utilizatorul poate sa insereze în paginile site-urilor proprii a unor legaturi catre Portalul celebri.org ,atunci când legaturile sunt cuprinse în website-uri comerciale sau publicitare.

Prin accesarea Portalului celebri.org utilizatorii sunt de acord cu faptul ca personalul Portalului celebri.org are dreptul de a prelucra datele cu caracter personal, dezvaluite ca urmare a incheierii contractului si folosirii serviciului de catre utilizator,numai pentru indeplinirea scopuli stabilit .

Plata abonamentului pentru gazduire pe Portalul celebri.org revine în raspunderea utilizatorului ,de aceasta depinde furnizarea serviciului.

16. MODIFICARI FACUTE PE PORTAL

Înstiintarea utilizatorilor cu privire la schimbarea Termenilor si Conditiilor sau a altor probleme ivite in desfasurarea serviciului se v-a face prin afisarea de înstiintari catre utilizatori în mod general în cadrul serviciilor.

Modificari ale Termenilor si Conditiilor la anumite intervale de timp vor fi facute fara a anunta in prealabil utilizatorii. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta utilizatorilor prin afisarea lor pe Portalul celebri.org . Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web celebri.org.

17. CAZURI DE FORTA MAJORA

În cazul în care serviciul nu este disponibil,din cauze care nu depind de personalul Portalului celebri.org va vom contacta prin email sau telefonic pentru a va informa. Personalul Portalului celebri.org nu îsi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute în acesti Termeni si Conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate în afara controlului sau, incluzând dar nelimitându-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor retele sau a altor autoritati competente de care personalul Portalului celebri.org nu poate fi facut responsabil.

18. JURISDICTIE

- Portalul celebri.org , exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri , este administrat de catre personalul Portalului celebri.org. Prin accesarea acestui site, utilizatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate în concordanta cu legile României, iar utilizatorul admite sa se supuna competentei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul României. Acest Portal web poate fi accesat de oriunde din România si de peste hotare. Personalul Portalului celebri.org nu ofera nici o asigurare ca continutul acestuia se supune legilor ,inclusiv celor de proprietate intelectuala, altor tari în afara României.

Daca utilizatorul acceseaza Portalul de reclama online celebri.org din afara României, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului în care se afla.

- Confidentialitate - Personalul Portalului celebri.org nu garanteaza ca accesarea de catre utilizator a serviciilor va fi confidentiala si nu este responsabil pentru nici un prejudiciu cauzat utilizatorului sau altei persoane ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre utilizator a acestui Portal. Orice informatie pe care utilizatorul o dezvaluie pe site se poate sa nu fie în siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face utilizatorul când foloseste acest site web.

Utilizatorii sunt rugati sa ne aduca la cunostinta orice încalcare a acestor Termeni si Conditii iar pentru sugestii si orice fel de intrebari sa utilizeze sectiunea : Contact a Portalului celebri.org

© Copyright 2013

    Politica Site-ului  |  Termeni si conditii       ®  Marca Inregistrata    ©  Copyright 2013